Одберете го правиот пакет за хостирање за вас!

Лесен почеток, повеќе ресурси или нагодувања во детали? Ние имаме се!

Старт

Наменет за вашата прва WEB страна

2490ден.месечно
Нарачај

Старт пакетот ви ги овозможува сите неопходни карактеристики кои ви се потребни за да ја објавите вашата прва WEB страна за рекламирање на вашите продукти или средно голема BLOG страна, страна со вашата лична биографија или БИЗНИС страна. Веројатно ќе го зголемите овој пакет доколку привлечете повеќе од 20,000 посетители во месецот последователно. Ова е најпопуларниот пакет за клиентите и е нај погоден за почеток.

Основните карактеристики кои се вклучени во Старт пакетот & Сите други пакети на оваа страна

 • Бесплатно нагодување
 • 99.9% Непрекинатост
 • Неограничени E-mail адреси
 • Бесплатен трансфер на податоци
 • Техничка поддршка
 • Неограничени MySQL бази
 • Бесплатна резервна копија дневно
 • аPanel, WordPress & Joomla
 • Неограничени под-домени

Бизнис

Наменет за повеќе WEB страни

3490ден.месечно
Нарачај

Доколку ви треба повеќе простор и поголем месечен сообраќај во комплет со основните карактеристики ви го нудиме Бизнис пакетот. Овој пакет е дизајниран така да може да смести 5 различни WEB страни за различни намени кои имаат поголема содржина како и за WEB страни со поголем месечен сообраќај.

Ги содржи сите карактеристики како Старт пакетот со тоа што се зголемени карактеристиките за:

 • 10 GB Простор за хостирање

  Ви овозможува доволно простор за содржината на сите ваши WEB страни на едно место.

 • 500 GB Месечен сообраќај

  Ви овозможува доволно сообраќај за една многу посетена или повеќе средно посетени WEB страни.

 • Дополнителна сигурност

  Чуваме до 30 резервни копии од вашите WEB страни.

 • Техничка поддршка

  Вашите тикети ќе бидат одговорени со приоритет.

 • Е-Комерција

  Добивате 1 година бесплатен SSL сертификат.

 • Joomla & WordPress

  Лесно и брзо можете да ја дизајнирате вашата WEB страна.